Huzatot kaphatott a fogam?
Semmi csak kisugárzik ám! körbe-körbe... lukas gondolom az egyik.. menj is dokihoz.. szájvízben vannak gyulladáscsökkentők de inkább placebo-hatásra tippelek!
Gyógyulj meg addig is szedhetnél Algopyrint...ugyanez volt velem egy hónapja aludni sem tudtam néha.Lukas volt.
Ha pl be van durranva (gyulladva) egy gyökér, akkor az adott fog mocskosul fáj, de kisugározhat a többire is. A szájvíz elég "erős", így kcsit lezsibbasztja, ezért lesz jobb (én is használtam, amíg el nem jutottam a fogorvoshoz a gyulladt gyökérrel).
Azon felül használhatsz gyulladáscsökkentőt (nekem a Spedifen oldódó granulátum vált be), illetve én elég rosszul tűröm a fogfájást, így amikor csak tehettem fújogattam Lidocaine spray-vel, de az nem a legjobb megoldás.
Ha gyökérkezelni kell, aközben valószínűleg be fogsz szarni, ha már a fogfájás is nagyon megvisel, de utána nagy megkönnyebbülés lesz (feltéve ha nem törnek bele valami szerszámot a gyökércsatornádba, ahogy nekem tették...)
Na, miután részben sikerült gondolom jól beszaratnom téged, jobbulást kívánok. :)
Nem bizti hogy gyökér lehet lukas én is a falat kapartam attól mondom, ilyen melegben belobban könnyen...ezért megyek el nyár elején mindig már rutinos vagyok:( !
Jobbulást valamit szedj rá addig is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!