Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől fájhat a...

Szerintetek mitől fájhat a hajtő/fejbőr? Sampon (bár nem váltottam)? Megfázott, "huzatot" kaphatott?

Figyelt kérdés
Kb egy hete érintésre fáj a hajtövem, nem az egész fejemen, csak egy körülhatárolható részen, a fejtetőn.Égő,szúró érzés, olyan, mintha húznák a hajam. Másnak is volt már ilyen? Ez valami komolyabb dolog lehet? Tudtok rá valami "ellenszert"? Köszönöm előre is.
2009. aug. 21. 11:44
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem többször is volt már ilyen. egyszer azért,mert mint később rájöttem, a fejemet ütöttem be, de csak a felszín fájt. másodszor akkor, amikor hajatszőkítettem,sztem kimarta a fejem egy kicsit. harmadszor azért, mert ráfeküdtem a karomra alvás közben, és reggelre érzékeny lett azon az egykét helyen a fejbőröm.

amúgy sztem a fejbőr még leis éghet. Sztem ha huzatot kapott volna, akkor az egész fájna, a füled, a szemed is akár, és nem csak egy körülhatárolható területen.

sztem egy hét múlva semmi baj nem lesz, masszírozgasd, ha megnyugtat kend be a fejbőrödet olyan cuccal ami bőrgyógyító, élénkíti a szöveteket

2009. aug. 21. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!