Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Baj, hogy 14 évesem még van...

Baj, hogy 14 évesem még van egy tejfogam?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem! Egy ismerősömnek 36 évesen is van 2 tejfoga.
2010. máj. 21. 17:29
 2/7 anonim válasza:
100%
Én 20 leszek, és 3 rágófogam még mindig tejfog, a már meglévő bölcsességfogaim mellett. Szerencsére nincsen semmi bajuk, mert vigyázok rájuk mindig. Nem gyakori eset az elnyúló fogzás, de nem is példátlan...
2010. máj. 21. 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. máj. 21. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Én 20 vagyok és még mindig van kettő. Érdemes megröntgeneztetned, hogy van e alatta maradandó fog csíra. Ha nincs, különösen vigyázz rá. Nekem egy béna fogorvos a felét lefúrta és úgy hagyta, hogy majd úgyis kiesik (18 éves voltam, jóval a fogváltás után..) végül gyökérkezelte egy másik.
2010. máj. 22. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. máj. 23. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
33 vagyok és még van egy. Az azt következö fogam is kinőtt,de sajnos az innyemen keresztül a tejfog felett. Azt ki kellett húzatnom mert zavart. De ez még elég jól bírja,és nem is romlik.
2010. júl. 29. 21:42
 7/7 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, és még vagy hat-hét tejfogam megvan. A doki azt mondta, nem baj, csak ha pár éven belül nem jönnek ki, lehetséges, hogy nincs meg a tejfogaid alatt a másik csírája SEM. Talán egy fogröntgen szükséges lenne.
2010. aug. 24. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!