Tudtok ajánlani fogászatot ahol altatásban vagy kábításban kezelnek?
Altatas felesleges.
Trident vagy kelemendental.
Ezeknel 50 ert kijossz szedacioval. En is igy csinaltam.
Le kell győzni az ilyen félelmeket. Csak a te döntésed. Én abszolút megértelek, hidd el, én is betegesen féltem a fogorvostól, tönkre is ment egy rakás fogam emiatt, aztán egyszer csak nagyon muszáj lett és elmentem, a fóbia pedig megszűnt, mert a doktornő kedves volt és empatikus és jól végezte a dolgát, egy tömésből csak az injekció beadását éreztem, a durvábbakból se sokkal többet (pedig volt minden). Először én is gondolkodtam az altatáson, de aztán azt mondtam, hogy nem lehetek ekkora balfsz, hogy egy-két félmásodperces szúrást ne viseljek el felnőtt ember létemre. Én nem tudom amúgy, de a 20 évvel ezelőtti állapothoz képest fejlődhetett valamit ez is, vagy csak a régi fogorvosom volt ritka tehetségtelen, mert én emlékszem, hogy gyerekkoromban, amikor a fóbiám kialakult, eléggé fájtak a dolgok több érzéstelenítővel is, most meg szétszedték a fél számat és alig éreztem valamit az egészből.
Eleve nem tűnik jó ötletnek egy töméshez altatni, amikor aktív közreműködést igényel a páciens részéről annak eldöntése, hogy kényelmes lett-e. Az éber szedáció is egy baromság szerintem. Eleve nem örülnék az intravénás szórakozásnak se, nem tudom, ennél mitől rosszabb a sima injekció, aztán ott van az, hogy magát a kezelést ugyanúgy átéled tudatosan, csak később nem emlékszel rá, de ez ki a fenét érdekel, plusz szénné égeted magad mindenféle hülyeséggel az orvosod előtt, persze erre se emlékszel, de akkor is totál ciki szerintem.
A tömés elég nudli dolog, húzásoknál még jobban megérteném ezt az igényt, de ott meg azért baromság, mert az is akkor fáj, amikor elmúlik az érzéstelenítő hatása, három napig meg nem altatnak senkit emiatt, szóval adott egy pofont a szrnak :)
Szedacio egyaltalan nem hulyeseg. Anelkul nem lettem volna kepes megcsinalni a kezeleseket. Mar panoeamarontgennel is majdnem elajultam.
Es nem intravenas amit en ajanlottam hanem egy kis maszkot raknak az orrodra.
Tisztaban vagy mindennel es eluzi a felelmed.
A hosszas szedacios kezelesek utan elertem oda hogy egy tomestol mar nem megy le a vernyomasom.
#7 Jó, hát ha ilyen súlyos, hogy a panoráma röntgentől is elájulsz (ezt azért már nekem is nehéz befogadni), akkor nemigen marad más, ezt elhiszem.
De a kérdező még a húzást is bírja, ezek után tényleg csak annyit tudok mondani neki, hogy vegyen magán erőt, esetleg kapjon be egy szem Xanaxot (a fogorvossal egyeztetve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!