Vokt már valakinek altatásban fogászati kezelése? Nekem most lesz mert sajnos hányingeres vagyok és ha a számba nyúl nak öklendezem. Mire számítsak? Nagyon rossz? Nagyon fogok hányni ébredés után?
Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 22:29
1/11 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom és be is utaltak, és a szájsebészeten közölték, hogy nem fognak elaltatni mert csak szellemi fogyatékosokat altatnak... Te magánklinikára mentél? Vagy fizetni lehet érte államiban?
2/11 anonim válasza:
Nem eszel és nem fogsz... hmmm, ez nem rossz ötlet, nekem is úgy kéne, mert rettegek a fogorvostól, pedig a letört fogamat meg kell csináltatnom.
3/11 A kérdező kommentje:
Magánrendelőben voltam. És nagyon kedvesem. Sokan választják a fóbi miatt vagy mert hányingeresek vagy csak mert altatásban egyszerre több fogat is megtudnak csinálni. Én sem vagyok fogyatékos csak egy rossz emlék és fogorvos miatt előjött ez a szorongás és már a tükörtől is öklendezem.
2017. máj. 8. 22:44
4/11 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy ilyet is csinálnak. Utánanézek mert én is eléggé fobiás vagyok.
5/11 anonim válasza:
Én is sokat gondolkodtam rajta, mert nekem is nagyon érzékeny a torkom, már fogmosáskor öklendezem. Végül nem vállaltam be, mert jóval drágább így. Plusz a gond, hogy megcsinálod ha két hónap múlva letörik a fogadból egy darab, megint mehetsz altatásra. Manapság elég jó orvosok is vannak, tényleg fájdalommentesen tudnak kezelni. Nekem az öklendezés sem volt gond, az orvos ilyenkor megállt megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Szerintem jobban jársz ha elmész egy jó dokihoz, megcsinálja neked a fogaidat, aztán meg az altatásra szánt 50 000 Ftból veszel magad jutalmul valamit amirre nagyon vágysz.
6/11 anonim válasza:
Hát nem tudom... én altatóorvosként úgy vagyok vele, hogy bármi inkább, mint az altatás. Az altatás egy igazi veszélyes üzem, és nincs kedvem teleokádott tüdővel, vagy letört foggal ébredni.
7/11 A kérdező kommentje:
Altatóorvosként nagyon szépen írsz...sajnos sokan nem értik milyen az amikor egyszerűen a szájába nyúl a fogorvos és csak öklendezik tőle folyamatosa. Ráadásul nekem nem egy fogamat kell rendbehozni és többszöri próbálkozás után ez az utolsó mentsváram.
2017. máj. 9. 19:21
8/11 anonim válasza:
És mennyibe kerül? Én eddig 110 E alatt nem találtam.
9/11 anonim válasza:
Teljesen korrekt hangnemben írtam, kedves kérdező. Az, hogy nem tetszik amit írtam más kérdés.
10/11 anonim válasza:
Tesóm volt már..azt mondta nem altatás, csak ilyen bódítás féle, nincs ébredés, mert el sem alszol, azt mondta kicsit később úgy érezte hogy simán tudna vezetni is,de azért inkább a párja vezetett
Évekkel ezelőtt volt, nem emlékszem mennyi, csak arra hogy kiakadtam, hogy milyen sok..
Mondjuk a Bátorfinál ha visszaköszönnek már azért is fizetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!