Vokt már valakinek altatásban fogászati kezelése? Nekem most lesz mert sajnos hányingeres vagyok és ha a számba nyúl nak öklendezem. Mire számítsak? Nagyon rossz? Nagyon fogok hányni ébredés után?
Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 22:29
11/11 anonim válasza:
10: Durva.
Azóta én voltam altatásos fogászatban konzultáción, agyonreklámozzák magukat, TV-riportokat adnak az altatásról, telefonban is úgy kértem magam, hogy altatásos kezelést szeretnék, erre mikor odamegyek, közli a doki, hogy ők azt nem vállalnak, nem szereti, nem érdemes, stb.
Ezért fizettem 10 E-t, hogy ezt megtudjam a helyszínen.
2 éve meg ugyanez pepitában: telefonon mondja a másik fogászat, hogy igen, pont, ahogy a honlapon van, 20 az altatás, 10 a húzás, de menjek be konzultációra, az 6 E.
6 E-ért megtudtam, hogy 140 000 Ft lesz az altatás és a húzás, egy kétoldalas árlistát mutat monitoron (de kinyomtatva nem kaptam meg), hogy 15 000 egy törlő tampon, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!