Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nyaralásnál, jó mobil telefonn...

Nyaralásnál, jó mobil telefonnál, értékes tévénél fontosabbak a száp fogak? Melyikre költsem inkább a pénzem?

Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a fogaid csak csúnyák, vagy rosszak is. Az egészséges, jó fogak nagyon fontosak, nem derül ki, hány éves vagy, de a lyukas, tönkrement fogak nem csak visszataszító látványt nyújtanak, de tényleg nagyon egészségtelenek is. Tök gáz, ha ki kell húzni a fogaidat, vagy műfogakat kell kapnod. Én biztosan az egészségemre és az ápoltságomra költenék első körben, és ha ez rendben van, elégedett tudok lenni magammal, akkor ha belefér, jöhetnek az általad említett luxuscikkek, bár én ezek közül csak a nyaralást igénylem.
2017. júl. 12. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Én leszarom a pénzt, legyél ápolt.
2017. júl. 12. 18:29
 3/3 anonim válasza:

Figyelj, tévét és a telefon pár év alatt elveszti értékét. De Azért az már gáz mikor nem mersz mosolyogni, meg ilyenek.

Én a fogamra költenék, mint hogy ilyen átmeneti tényezőkre. Fogad egy egész életen át szolgálni fog, de kétlem hogy egy mobilt 2 évtől hosszabb ideig használnának manapság. Jön a újabb és veszel jobbat, mert a mostani már elavult.

2017. júl. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!