Úgy érzem mintha a fogaim romlanának. Mi a megoldás hogy elkerüljem?
Néhány kitört, eltört, megrepedt, de puhának érzem mind. Lehet hogy csak az ínyem miatt. Sajnos az orvosom bónuszt kap a foghúzásból abból futja neki 60milliós kocsikra. Ő kihúzná mind a korházi pótolná műfoggal 25000/db nincs pénzem rá.
Én valami hagyományos módszert választanék ai olyan mint a fogmosás. Valami Paradantax fogkrémet használok de nem túl sűrűn. Inkább vízzel mosok fogat. Nyitott lennék valami újra amit nem ismerek.
"Nyitott lennék valami újra amit nem ismerek."
Napi 3-szori 2-3 perces fogmosás tökmindegymilyen fogkrémmel 50 éven át.
"Sajnos az orvosom bónuszt kap a foghúzásból abból futja neki 60milliós kocsikra. "
Azonnal keress egy jó fogorvost AKIBEN MEGBÍZOL!
- a jó fogorvos csak végső esetben húz, mindent megpróbál megmenteni.
"Sós a paradantax fogkrém is."
Az ízesítés nem érdekes. Amúgy egyszer próbáltam, és tényleg direkt jólesett, hogy nem édesre van ízesítve, mint az összes többi.
"Egy időben kaptam lépesmézet és a léppel ettem. A propolisz miatt jó volt a fogam. De ma már semmi."
Hát ha tényleg attól volt, és ma már nem eszel lépesmézet, akkor mostanában nem tudja kifejteni a jó hatását (az, amit nem eszel). Vagy még mostanában is eszed, csak a hatása marad el mégis?
"Arra gondoltam a patikus hátha tud jó fogkrémet ajánlani."
Tényleg nem azon múlik, hogy milyen fogkrém, hanem azon, hogy rendszeresen használod-e, vagy csak "nem túl sűrűn", ahogy a kérdésben írtad. Akinek 18 évesen szépek a fogai, annak attól szépek (jó, a genetikán túl), hogy 18 éven keresztül rendszeresen mosta, nem attól, hogy néhány hónapja, azóta is csak "nem túl sűrűn".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!