Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek kellene hinnem? Fogas...

Kinek kellene hinnem? Fogas kérdés.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sztk-s fogászaton az orvos lediktálta az asszisztensének, hogy kb. 10-12 lyukas fogam van (szépen, lassan, ahogy nézte végig a fogaimat, csak diktálta, diktálta, én meg majd' sokkot kaptam, mert semmilyen erre utaló tünetem (szájszag, fájdalom, látható elváltozás) nincs. Nem engedtem, hogy bármit csináljon, elrohantam egy privát orvoshoz, aki végignézte a fogaimat (nem mondtam neki semmit!) és csak "itt-ott fogkövet" (így mondta) látott, szerinte nincs lyukas fogam.

Történt már mással is hasonló? Szerintetek melyiknek higyjek? :=)

2010. máj. 21. 06:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nekem olyan negatív élményem volt, hogy általános sulis koromban évente kellett mennünk fogorvoshoz, gondolom ez mindenhol így van, és az ép fogamba belefúrt, nem tömte be, azt mondta, hogy 1 hét múlva menjek vissza... de én nem hozzá mentem, hanem egy magándokihoz, és ő mondta, hogy ezt azért csinálják, hogy elkezdjen kilyukadni és muszáj legyen hozzá járnod megcsináltatni...
2010. máj. 23. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!