1/7 anonim válasza:
ma ez már nem ciki
inkább menő hogy valaki tudatosan javít magán
2/7 anonim válasza:
dehogy! ismerősünk 38 éves és neki is van alul felül és nem szólják le meg semmi ;) nem ciki nyugi
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Én most vagyok 16, és most szedtem össze rá az elegendő pénzt. Már alig tudom kivárni azt a pillanatot amikor végre felrakják!
Onnantól kezdve minden nappal közelebb leszek a szép fogsorhoz.
Neked is ez lebegjen a szemed előtt, ne az, hogy 'jaj még egy ciki nap a fogszabival'.
Aki bevállalja a fogszabályzót az tudatosan akar jót magának, aki emiatt valakit is bántani mer azt én nagyon sajnálom,hogy ennyire idióta.
Vágj bele mindenképp:)
4/7 anonim válasza:
Szerintem 22 évesen az a ciki, hogy még mindig ciki-nem ciki kategóriákban gondolkodsz.
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek zöld kéz, plusz még egy a 4.-nek.
6/7 anonim válasza:
Pont ennyi idős vagyok, nekem is van.
Csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem el korábban a fogszabályzást, mert cikinek gondoltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!