Lányok szerintetek egy fiún ciki a fogszabályzó? F/16
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 20:10
1/7 anonim válasza:
Nekem a fogszabályzó nem nyom sokat a latban. Ha egy helyes és menő fiúnak fogszabija lesz, attól még ugyanannyira helyes és menő marad. Fordítva ugyanígy:DD A lényeg az az, hogy tartsa tisztán és ne legyen benne ilyen rózsaszín meg sárga gumi:D
2/7 anonim válasza:
ja, egy menő csávó ilyet eleve nem kérdez, mert leszarja
a te életed a te életed, hozd ki a szarból a legjobbat és akkor nem lesz ciki :D
üdv
egy srác aki halálra izgulta magát mikor az emberek meglátták suliba fogszabolcsal
3/7 anonim válasza:
Nem. Az sokkal cikibb, ha csálék a fogaid, amik egyébként sokszor további olyan problémákat okoznak, amelyek rendezett fogsorral nem merülnének fel.
4/7 anonim válasza:
Szerintem akkor,ha alapbol sarmos vagy.Ha viszont otthon ulos "kocka",haat akkor nem tom :/
6/7 anonim válasza:
Nem ciki, csak számomra fura. Ahol én lakom ott inkább lányok hordanak vasat a szájukban (nekem is volt, 3 hónapja vették le😍😍). Ennek ellenére én nem kezdenék fogszabis pasival
7/7 anonim válasza:
Egy betűt elrontottál...CUKI...szerintem nagyon vonzó, legalább törődik magával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!