25 éves lánynak nem nagyon ciki egy porcelán fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban nem éltem a lehetőséggel, de mostanra nagyon zavar hogy az egyik oldalon szinte ránőtt a szemfogam az egyik metszőre..a pasim szerint nem szembetűnő, de én egyre kevésbé szeretek önfeledtem mosolyogni. Ha ennyi idősen rakatok fogszabályzót az nagyon gáz? be tudom csukni rendesen a számat, vagy milyen érzés egyáltalán viselni? lehet vele rendesen pl csókolózni? bocsánat a béna kérdéseknél, de már régóta tervezem és nagyon izgulok miatta.2014. nov. 10. 15:09
1/9 totolala válasza:
A fém égőbb;)
Am alíg látszik messziről, aki közelrő látja az meg valszeg ismerős és nem fog csúfolni :)
2/9 anonim válasza:
Hát én nem voltam ilyen helyzetben, de ilyen témákban szerintem semmi se ciki. Az a lényeg, hogy "egészséges" legyél, illetve jól érezd magad a bőrödben. Plusz szerintem, ha elmész fogorvoshoz lehet nem is feltétlenül az lesz a megoldás, amire te gondolsz.
3/9 anonim válasza:
Az előzőhöz annyit írnék még, hogy úgy értettem, hogy ma már annyi féle fogászati eljárás van, hogy lehet nem is szükséges a helyre hozásához fogszabályzó.
4/9 anonim válasza:
Szia. :)Én 24 éves vagyok. November 7-én rakták fel a fogszabályzómat. Porcelánt kértem. Nem is látszik messziről. Csak közelről. :)Nem ciki sztem. Fura érzés, de megtudod szokni. Amikor felteszik, akkor nem fáj, utána egy picit érzed h fáj, vagy feszül a fogad. Én tartottam tőle, h nagyon fog fájni, mert sokat kutakodtam a neten utána. Sokan azt írták h nagyon fáj és h enni se tudnak tőle. Sztem nem vészes. Viszont ügyelned kell rá, h mit eszel, és nem haraphatsz bele egy almába meg ilyesmi. Ne foglalkozz mások véleményével, h ki mit mond. a végeredmény szép lesz. :)
5/9 anonim válasza:
Nem ciki. Akinek van egy kis esze annak az jut eszébe, hogy igényes vagy a külsődre, ráadásul a pénzt sem sajnálod a dologra, mivel a porcelán drágább, mint a fém. Aki meg mást gondol az idióta, ignorálni kell az olyan embereket és nem foglalkozni a véleményükkel (már ha vannak ilyen bunkók).
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a kommenteket:) persze vannak más fajta eljárások is, pl az a fogszabályzó amit a fogív belsejére raknak fel, nem látszik de több millió forint:( a maximum ígyis amit meg tudok engedni magamnak a porcelán..tesómnak 16 évesen volt fém..de olyan idős korban mondhatni cuki egy fém viszont az én koromban már ciki:D
akkor rászánom magam és belevágok! köszi még egyszer a bíztatást!
2014. nov. 10. 19:49
7/9 anonim válasza:
Pont hogy ilyen korba már nem ciki, vagyis kiskorban sem az, de ott még a gyerekek lehet csúfolnák egymást. Te már felnőtt ember vagy, itt már nem annyira megy a csúfolódás, egyáltalán nem ciki, pláne a porcelán.
8/9 anonim válasza:
Van olyan, amit csak éjszakéra kell betenni. Nekem olyan volt.
9/9 anonim válasza:
De nem 25 éves embernek, okoska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!