Porcelán vagy fém fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Igaz hogy a porcelán besárgul?mert nekem a porcelán jobban tetszik. A fogorvosom azt mondta hogy az félévvel hamarabb hejre hozná a fogaimat. Meg hogy a fémnél leeshet a gumi. És mennyire karcolja a szájat ez a kettő?2014. aug. 19. 11:07
1/6 anonim válasza:
Nekem fém van, meg vagyok vele elégedve. Már több, mint két éve hordom, de nekem sose esett le a gumi.. Szóval nem tudom, hogy ezt miért mondta, bár lehet, hogy valakinek lejön, na mindegy. Szerintem a sima fémmel se tart túl sokáig, ez elsősorban a fogaid állapotától függ, nekem is azért van már meg régóta, mert van egy nagy probléma az egyik fogammal. De nekem személy szerint nem kellene a porcelán.
2/6 anonim válasza:
Nekem is fém van és semmi bajom nincs vele. Hülyeség, hogy leesenek a gumik, alapból nem is értem hogy eshet le, mikor a doki is úgy 'feszíti' le róla..
3/6 anonim válasza:
Nekem sem volt problémám vele amikor hordtam a fémet. Sőt, porcelánosok panaszkodtak, hogy elszineződött.
19L
4/6 anonim válasza:
Nekem porcelàn van. Nem szineződik el,szerintem sokkal szebb ès gumik sincsenek.
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg a fogorvosod próbál beetetni, hogy a porcelán mennyivel jobb, mivel azért többet is kérhet el...ahogy én tudom, inkább a fém készülékek azok, amelyek erősebbek, tartósabbak, ezáltal komplikációmentesebb az egész beavatkozás, és hamarabb örülhetsz a tökéletes mosolyodnak.
Manapság szerintem a fogszabályzó szinte divatszámba megy(minél feltűnőbb, annál jobb), éppen ezért ha az esztétikai oldalra mennél rá, nyugodtan válaszd a fémet. Egy elsárgult porcelán szerintem sokkal kevésbé vonzó...
Nekem fém készülékem volt, és csak az első 1 hétben volt kellemetlen, utána csak a havi állításoknál éreztem, hogy rajtam van.
6/6 anonim válasza:
Nekem porcelán volt fent, egyáltalán nem színeződött el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!