14 évesen, Budapesten hol csináltassak fogszabályzót?
Szia!
Én 2 és fél éve járok a SOTE klinikára, rögzített fogszabim van.Én is csak ajánlani tudom, nagyon modern környezet és nagyon tudják a dolgukat a dokik.Viszed a beutalót, bejelentkezel, beosztanak valakihez, akihez utána végig járni fogsz, ha szerencséd van.De szerintem mindegyikük profi, szóval akkor se aggódj, ha átkerülsz máshoz esetleg.Ja és a többségük nagyon jófej (fiatalokból áll nagyrészt a csapat és persze tanulók is vannak, hiszen oktatókórház)
Az elsõ vizitnél nem nagyon szoktak csinálni semmilyen beavatkozást, csak felmérik a fogaid állapotát, hogy eldönthessék, milyen készülékre lesz majd szükséged.Ezután kapsz egy kezelõlapot (kis papírkönyv benne vmi vonalkódos kártyával), amibe beírnak egy idôpontot.Havonta hívnak vissza, a kezelõlapot mindig vidd magaddal, mivel a recepción azzal tudsz becsekkolni.Nekem másfél év után rakták föl a fogszabit, de ez változó, lehet hogy te hamarabb kapod majd.
Még annyi, hogy a viziteknél valószínûleg hiányozni fogsz az iskolából, mivel a klinika délelõtt üzemel, kb.délig, szóval majd az elsõ alkalommal mindenképp délelõtt vagy reggel menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!