Bölcsesség fogak eltávolítása inkább magánorvosnál
vagy mehetek az SZTK-ba?
Én magánnál voltam, 40 ezret fizettem. Késésben voltak legalább egy órája várattak,így záróra után jutottam be. Máshol kaptam a felső szajpadlásomra valamit amitől elzsibbadt. Itt csak belenyomta a tűt,amire annyira nem voltam felkészülve így majdnem bepisiltem :D Egyébként nem fájt egyáltalán maga a fogeltávolítás része,viszont annyira siettek,hogy letörtek egy darabot a rágófogamból.
Ezen tapasztalataim alapján nem vagyok benne biztos hogy az sztkban rosszabb lett volna. (jokai dentalban jártam)
Persze amikor a másikat szedték ki előtte máshol voltam,csak gondoltam ez közelebb lesz és mivel egy cég biztos ugyanolyan jó. Az első alkalom abszolút pozitív volt, persze ott is otthagytam a fél fogam (höhö),de a doki nagyon alapos és figyelmes volt.
2017. jún. 6. 08:57
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 40ezer/fog vagy összesen?
40/fog. Amúgy nem lesz olyan vészes,tapasztalatból mondom,hogy amit most érzel ezerszer rosszabb mint maga a fogorvos vagy az utána lévő pár nap szóval a nehezén most mész át sajnos.
2017. jún. 6. 09:26
40 ezer túlzás. Nagyon spéci helyre mehettél. 10-15 ezerért eltávolítják bármilyen normális rendelőben.
2017. jún. 6. 09:59
Szájsebészeti műtét volt mindkétszer azt elfelejtettem hozzátenni. Egyébként valóban ilyen 10 és 20 körül lett volna.
2017. jún. 6. 10:05
Maszek. Én 15000/db-ért csináltattam, szerencsére csak az alsókat kellett és még az egyik vissza van.
2017. jún. 6. 16:36
2017. jún. 6. 16:36
Akkor engem átvertek :D mindegy is, lényeg hogy a kérdező ne járjon pórul. Jobbulást, remélem azóta megoldódott már.
2017. jún. 6. 16:55
9/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Jövő hét csütörtökre kaptam időpontot magán szájsebésztől. 15000ft/fog az ára. Félek. El kell mennem panoráma röntgenre. Viszem a felvételt magammal, kapom az injekciót és a felvétel alapján eldől, hogy az alsót-felsőt egyszerre kiveszik-e (egy oldalon csak). Ha nem indokolt a felső, akkor csak az alső lesz eltávolítva. Azt mondta, hogy egyszerre csak egyik oldalt szabad. Szóval jobb alsó biztosan távozik jövő csütörtökön. Majd megírom mit éltem át :( Félek.
Maga a műtét nem fog fájni, pláne nem maszeknál, majd utána lesz rossz, ha kiment az érzéstelenítő.
2017. jún. 7. 06:54
Kapcsolódó kérdések: