Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 25 éves vagyok, szerintem nem...

25 éves vagyok, szerintem nem nőttek ki a bölcsességfogaim. Lehetséges?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom egy quadráns-ban van 2 metszőfog,1 szemfog,2 kisőrlő és 3 nagyőrlő. Ez szorozva 4-el=32

De nekem 2 nagyőrlőm van,nem 3.

Később kinőhet??

2017. máj. 21. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 28 évesen megkérdeztem a fogorvost, hogy kinőhetnek-e még. Ő azt mondta, hogy valószínűleg nem. Most vagyok 30 és még mindig nem nőttek ki.
2017. máj. 21. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, nekem sosem nőttek ki, de látszott már a röntgenen is hogy nincs ott a gumoja. Így megúsztam. Mondta az orvos is hogy szerencsés vagyok.
2017. máj. 21. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 10-zel több vagyok nálatok, és nekem se nőttek ki. Türelmesen várok, hátha nyugdíjas koromra kinőnek... :)
2017. máj. 21. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Simán lehet. Nem vagy elég bölcs :)
2017. máj. 22. 07:22
 5/8 A kérdező kommentje:

:D

Köszönöm a válaszokat

2017. máj. 22. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:

30 vagyok, alul egy darab bölcsesség fogam nőtt ki eddig teljesen, illetve egy van félig kint. Felül épp hogy elkezdtek volna nőni, de tavaly begyulladt az egyik így inkább kiszedettem őket.

Ha ennyire izgat akkor nézesd meg röntgennel hol tartanak a tieid.

2017. máj. 22. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Panorámaröntgen alapján lehet megállapítani, mert sokszor kifejlődik a bölcsességfog, csak bedőlve, nem bújik ki az ínyből. Nekem is van olyan, amelyik így helyezkedik el az ínyemben, bolygatni nem érdemes, mert túl közel fekszik az állkapocs-ideghez. A másik fekvőt műtéttel távolították el, mert begyulladt.
2017. máj. 23. 13:59
 8/8 anonim válasza:
31 vagyok és pont az imént észleltem, hogy kibújt az egyik alsó bölcsességfogam hegye, és felül is mintha dagadna az ínyem. Én is azt hittem pedig, hogy már megúsztam.
2017. máj. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!