Elkezdték nyomni a fogsoromat a bölcsességfogaim. Mit csináljak?
Még hordanom kell a retenciós fogszabályzót, egy éve vették le a fogszabályzót.
Felül már kinőtt az egyik mire észrevettem, kicsit összetolta az első fogaimat. Viszont alul tuti nem férnek ki, már fájnak állandóan a fogaim.
Decemberben kellett volna visszamennem a fogszabályzós orvosomhoz, de valahogy a vizsgaidőszak miatt elfelejtettem. Januárban meg sokat voltam beteg, szinte végig herpeszes volt a szám. Viszont a múlt hónapban elmentem a körzetis fogorvoshoz, mert fájt a fogam és gyökérkezelte és koronát csinált rá.
Ez a hülye éjszakai meg állandóan leesik, szokott rajta állítani időnként, azt sem tudom meddig kellene hordanom egyáltalán. Nem szeretném, hogy a 3-4 év most galyra menjem, meg azt sem tudom, hogy mi lesz a hülye bölcsességfogakkal. Viszont most szégyenlem, hogy nem nála csináltattam a fogaimat, csakhát nem akartam utazni. Azt sem tudom, hogy mit fog szólni, hogy nem látott 4 hónapja. Valahogy összecsúszott nekem ez a december-január, rengeteget tanultam és itthon is folyamatosan vita volt.
Miért ide írsz bakker!
Az orvosoddal beszéljél!!!!!!!!!!!!négy!! NÉGY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!