Fáj a gyökérkezelés "szerintem" elhalt fognál?
Figyelt kérdés
4 hónapja törtèk újra a fogam. Azóta kétszer úgy megfajdult hogy aludni sem tudtam. Folyton érzékeny ràgásra és kopogtásra. Szerintem gyökérkezelni kell. Nagyon fáj? Sok ember azt mondja hogy nagyon fájdalmas. Kérem csak az írjon akinek csináltak gyökérkezelést! Köszönöm!2016. aug. 23. 21:05
1/3 anonim válasza:
Nekem be volt gyulladva a fogam, mikor gyökérkezelték. Soha nem volt tömve fogam, csak az, mert ki van pótolva, letört és töméssel kellett annak idején felépíteni (15 éve). Na, érzéstelenítőt kaptam, egyáltalán nem éreztem semmi fájdalmat. Nyitva hagyták egy hétre, annyira jó volt utána már rögtön.:)
2/3 anonim válasza:
Ha nagyon érzékeny, akkor még nincs elhalva. Az egyénfüggő, hogy ki mit mennyire él meg fájdalmasnak. De teljesen kibírható dolog, főleg, ha nem parázol rá. Ha még nincs teljesen elhalva, kapni fogsz érzéstelenítő injekciót. Ez csak akkor nem hat rendesen, ha gyulladásban van az egész, de azt normális fogorvos először lehúzatja gyógyszerrel, és visszarendel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Néha nagyon érzékeny amikor mosom fáj de par nap mulva elmúlik megint nem érzékeny, nem ertem miért
2016. aug. 23. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!