Mandulakő. Tudtok tanacsot adni?
Figyelt kérdés
Már tobb mint fél éve észrevettem hogy büdös a torkom,aztan egyszer felköhögtem undorító,büdös golyókat és lecsekkoltam a jobb mandulam amin egy nagyon nagy kráter is keletkezett.Nehezen nyelek tölük és napi szinten (reggel-este) újabb csomó keletkezik.
Ma meglatogattam egy fül-orr gégészt,aki azt mondta hogy az egyetlen megoldás ha kiveszik a manduláimat.Ti mit tennetek?Kivetetnétek? kellemetlen szagú a szájam...
17/L
2017. máj. 9. 12:01
11/18 anonim válasza:
12/18 A kérdező kommentje:
Hu neked valóban szépek.Megfogadom a tanácsod szerintem.A lyukat láttad?Szerinted az normális,hogy akkora?
2017. máj. 10. 19:18
13/18 anonim válasza:
Láttam a lyukat,nem kéne ott lenni!Vetesd ki a manduláid és rendbe lesz a barátod.A torkod amúgy szép,egészséges.A nyelved sem lepedékes.Szép ápolt a szájüreged
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊
2017. máj. 10. 20:35
15/18 anonim válasza:
Mi újság azóta? Kivetetted őket?
16/18 A kérdező kommentje:
Igen,ki!:)
2017. aug. 19. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!