Budapesten gyermek fogaszati rendelo, lehetoleg olyat ahol el tudjak altatni a gyereket?
Figyelt kérdés
2017. máj. 4. 14:58
1/17 anonim válasza:
Elaltatni? Miért akarod elaltattatni a gyereked?
2/17 anonim válasza:
Lehet találni ilyet, de az nagyon drága lesz neked. Altatóorvos is kell hozzá és ez nem lesz ingyenes. De feleslegesnek tartom, miért nem elég az érzéstelenítő?
3/17 anonim válasza:
Ilyet se hallottam még. Fogászaton általában csak érzéstelenitőt adnak,mert az altatás semmivel jobb.
4/17 A kérdező kommentje:
Azt ajanlottak. Londonban lakunk- 5 fogat kell a gyereknek csinalni, es senki it nem valalja! csak korhazba utaltak be altatasos kezelesre es mar 3 honapja varunk!
2017. máj. 4. 15:09
5/17 anonim válasza:
Ezt bármely orvos megcsinálja nektek, altatás nélkül, fájdalommentesen.
Javaslom: horvathdental.hu
6/17 anonim válasza:
Már az injekciót is betudják fájdalommentesen adni. Semmit sem fog érezni.
7/17 anonim válasza:
Amúgy személy szerint én egy tömésre nem szoktam kérni érzéstelenítőt, mert ez elviselhető és nem fáj. Kivétel, ha nagyon mélyre kell fúrni akkor szokta ajánlani, hogy azért mégis beadja.
8/17 anonim válasza:
Kedves 1es
Pl azért, mert egy korábbi rossz emlék miatt annyira fél a gyerek, hogy máshogy nem lehet. Vagy annyi fogat kell egyszerre csinálni. Én is nemsoká megyek altatásos fogászatra, mert máshogy nem tudom elviselni. Legutóbb annyi érzéstelenítőt kaptam, hogy még az agyam hátulja is zsibbadt, de a fogam kezelésétől majdnem beszartam úgy fájt. Bekötik a szurit, állítólag nem kell fél perc, hogy totál KO legyél, és arra ébredsz, hogy kész. Mimek szenvedni ha nem muszáj???
9/17 anonim válasza:
A fogászati kezelésen SEMMIT nem érzel. Ha bármit is érzel, akkor egy hentes kezelt, nem fogász.
Minek altatni, ha nem muszáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!