3,5os atlag,60 pontos felveteli. Melyik az az iskola ahova biztos, hogy felvesznek? (36 hozott pont) budapesten! Lehetoleg az iskola melle velemenyt is irjatok
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 20:29
1/5 A kérdező kommentje:
GIMNAZIUM!!!!!!!!!!!!
2017. jan. 26. 20:29
2/5 anonim válasza:
Uristen en nagyon elcsesztem mostmar rajottem :DD 4,2 atlaggal 46 pontot irtam.. Meghajtom a fejem elotted :DD
Na en nem tudom milyen iskolak vannak budapesten, de a tori tanarunk mondta hogy 50pont kornyeken mar nagy az esely hogy felvegyenek gimnaziumba. Drukkolok neked.
3/5 anonim 

válasza:

Weöres Sándor Gimnázium
Szent-Györgyi Albert Gimnázium
Zrínyi Miklós Gimnázium
Kosztolányi Dezső Gimnázium
Petőfi Sándor Gimnázium
Leövey Klára Gimnázium dráma vagy rajz tagozat
Álmos Vezér Gimnázium
Dózsa György Gimnázium
Deák Ferenc Gimnázium
4/5 anonim válasza:
Remélem, hogy a gimnáziumban megtanuljátok az alapvető helyesírási szabályokat, mint pl.,hogy Magyarország fővárosát nagy kezdőbetűvel írjuk!
5/5 A kérdező kommentje:
Oszinten sajnallak xd elszomorito hogy ilyen dolgokon fennakadsz.
2017. máj. 6. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!