Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináltak a fogammal?

Mit csináltak a fogammal?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál, jövő héten gyökérkezelni fogják a fogamat és a doki felynitotta a fogamat a gyökerekig, reszelt ott valamit , a végén meg valami gyógyszert rakott bele + vattát. Ez a gyógyszer tényleg megöli az ideget? Fog fájni jövő héten a fogam, ha megcsinálják a rendes gyökérkezelést?
2010. máj. 15. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem már csináltak gyökérkezelést. Én úgy tudom, elbénítja vmi gyógyszerrel az ideget, aztán kikaparja. Nálam elég hosszadalmas volt, mivel 4 helyett 5 ürege (vagy mije?) volt a fognak, így volt egy elrejtett idegszál. Sokáig szenvedtem vele, de megérte, mert azóta nem fáj és remekül felépítette a fogamat.

Míg teljesen el el nem távolítja az idegeket a fogadból, addig lesznek fájdalmaid, sajnos. :( de utána már nem.

2010. máj. 15. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is így csinálta, ne aggódj, nem fog fájni ha csinálja a gyökérkezelést. és igen, tényleg megöli az ideget.:)
2010. máj. 15. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a gyökérkamrát már felnyitotta és reszelte is, akkor valószínűleg a nehezén már túl vagy. A gyógyszert valószínű az esetlegesen még megmaradt ideg miatt tette be, de ha már reszelgette is, akkor az idegeket valószínű már nagyjából kiszedte. Kitartás! Én is nemrég estem túl ilyenen.
2010. máj. 15. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!