Felrakják a fogszabályzóm. Tippek/tanácsok? :D
Tudom rengeteg ilyen "kérdés" van de azért gondoltam én is felteszem hátha van valami új.
Holnap 8:15-re megyek.
Köszönöm a válaszokat😊
Szia
Az elso par nap nagyon rossz lesz a feszites miatt, nekem meg az ivas is fajt konkretan xD
Utana ahogy igazodnak a fogaid, az iv vegei hatrebbtolodnak es szurni fogja a szadat. Ilyenkor celszeru visszamenni a fogaszatra es ott visszavagjak neked. (Ezert altalaban nem kell fizetni) vagy ragot kell tenni ra, de ez csak atmeneti megoldas
Havonta huznak rajta, ilyenkor nagyjabol 3 napig megint kellemetlen lesz.
Almat, kortet es hasonlokat csak szeletelve tudsz majd enni, harapni nem (nehogy elengedjen a ragaszto)
Makos, dios, borsós, kukoricas es a tobbi ragados/darabos dologgal pedig ovatosan :D szeret beleragadni
Remelem segitettem:)
Nekem 2 evig es 2 honapig volt fent, fem fogszabi :)
Sok sikert es kitartast!
19/L
Na, hogy vagy? 😁
Nekem nagyjából egy éve van fenn, és a feltétel volt a legrosszabb. Felrakás napján kiakadtam, hogy nem tudok enni csak püréket, ezért megettem egy túrórudit, amire a mai napig nagyon büszke vagyok :')
Egyébként én ugyanúgy mindent eszek vele, a fogmosásom sem lett sokkal gyakoribb, napi 3 kb (kezelőorvosom mondta, hogy nem kell gyakrabban, mint előtte)
A viasz nem sokat segít, egyébként én szeretem, és teljesen megéri, már most teljesen mások a fogaim.
Gratu a túrorudihoz😁😁
Nagyából megvagyok. Szinte csak az a fogam fáj ami nagyon befelé áll😊
Az evés úgy ahogy megy. Kicsit nehéz de tűrhető.
A gyűrűk még nincsenek fent mert kicsi volt és így csak az állításkor kapom majd meg.
Szóval még egész jó😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!