Foghúzás utáni tanácsok?
Sziasztok. A foghúzás utáni első napnál tartok. 22 óra telt el eddig a húzás után. A fogam már csak épp annyira fáj hogy azt mondhassam zavar, de gyógyszer nem kell.
Viszont ami zavar hogy picit nehezen tudom kinyitni a szám és max félig. Belevakuztam reggel a számba hogy megnézzem mi van arrafelé..és látok egy nagy fekete vöröses akármicsodát a fogam helyén. Az lenne a vérdugó? ill meddig marad ott nagyjából.
Illetve kaptam egy papírt amin leírás van mit kell csinálnom. Nos az van a szájhigéniánál írva hogy: Az első napon a száját a tanult módon ápolja, kivéve a műtéti területet, melynek tisztántartására a második naptól rendkívül fontos. javasolt új fogkefe használata.
Vettem is egy extra soft fogkefét de még is hogy tartsam tisztán azt a részt mikor ott van az az akármi? Hozzáérnék valószinűleg akkor csak szétszakitanám.
illetve olyan is van h orvosi zsájával öblögessem a fogam csak ne az első nap. Akkor ezekszerint mától már öblögethetem pl ezzel a cuccal?
a fogam helyét úgy érted hogy akkor még ma kell mossam vagy holnap?
Illetve a helyén van a vérdugó..még is hogy tisztítsam?
és akk ma már tisztíthatom v várjak holnapig?
ill köszi szépen az infókat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!