Tudtok olyan átlagos fogkrémet, amiben xilit (nyírfacukor) az édesítőszer?
Nem azokra a fogkrémekre gondolok, amik amiatt kerülnek háromszor annyiba, mert a xilittel akarja eladni őket a gyártó, hanem szimpla mezei fogkrémekre, amiket xilittel édesítenek. Ha történt olyan, hogy elolvastad egy fogkrém összetételét és xilit volt benne, pedig azt nem emelte ki a leírás vagy a fogkrém felirata, melyik volt ez a fogkrém?
Bioboltok és webshopok kínálatában több xilites fogkrém is van, de én normál fogkrémet keresek, melyben mellékesen xilit is van - ha érthető a különbség.
Köszönöm, tudom milyen édesítőszer(ek) fordul(nak) elő nagy számban a fogkrémekben, a kérdésem nem erről szól, de megpróbálom pontosítani:
Tehát előfordulhat, hogy a gyártó a fogkrémben lecseréli csak úgy az addig használt édesítőszert xilitre, így én arra lennék kíváncsi, hogy találkozott-e valaki olyan mezei fogkrémmel, amiben xilit az édesítőszer.
(Rágógumik esetében ugyanez a helyzet, de ott már találtam olyan teljesen átlagos külsejű/árú példányt, amiben xilit van.)
A linken amit küldtél egy korábbi verziója volt, már más a csomagolása is. És sajna szacharin meg szorbitol is van benne, viszont ott a xilit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!