A foghúzás fáj?
Hát az enyém gázos volt :)))
jobb fent szemfog után 2-vel, vagyis azt húzták volna ki csak széttört húzás közben így darabokban kellett kihúznia szóval kaptam dupla adag érzéstelenítőt.
Fájni nem fájt hanem hülye feszítő érzés...
ráadásul az utolsó darab ami a gyökér lehetett csak nagy nehezen jött ki :D
Nő volt a fogorvos, kis vékony aranyos csajszi, nincs a karjában annyi erő
érzem ahogy matat.... ráfog, elkezdi húzni és lecsúszik, a keze nekivágódik a vállamnak...
ezt eljátszotta vagy 10szer, rólam már szakadt a víz, hogy ezt nem hiszem el :D úgy voltam vele majdnem, hogy amikor érzem, hogy ráfog odanyúlok és kihúzom én... de aztán végül sikerült neki :)
tiszta vér volt minden :D :D
ahogy kijöttem nagyon megkönnyebbültem :D
aztán otthon nézem a tükörben és látom, hogy egy kis darab az ígyben még ott lifegett szóval műszerészfogóval kihúztam de addigra már kiment a fájdalomcsillapító hatása szóval eléggé fájt :)
összességében szóval lehet rossz de lehet jó is :D
valaki semmit nem érez... szuri aztán pihi majd bemegy és pikk pakk kihúzzák...
valakinek szenvedős, akkor tényleg rossz, de a fájdalomcsillapító miatt kibírható
anélkül bele gondolni sem merek milyen lehet
nem véletlenül vallatási módszer :)
vésővel meg kalapáccsal széttörik valamelyik örlőfogat majd csőrösfogóval csavargatják a darabokra tört fogat...
nincs az az ember aki ne mondaná el az összes titkot :)
Ma huztak ki a bal felso bolcsessegfogamat
Nem fajt. Viszont amit most erzek azt nem kivanom senkinek se....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!