Kihúzták a fogam. Mikor ihatok utána?
Míg az érzéstelenítő hatása el nem múlik, addig semmit ne igyál. És ha iszol is, akkor legalább 0-24 órát hanyagold a colát, stb. Inkább ásványvizet igyál (mentest).
Egyébként 1-2 órát szoktak mondani erre. Öblögetni, semmiképp ne öblögess, mert ez feloldja a sebet, az alvadt vért, és ismét vérezni kezd.
A gáz, hogy van itthon másfél liter kóla... ha már megvettem elég drágán, meginnám. A fogorvos 3 napot mondott, hogy akkor már szépen lehet ennyi-inni, s hogy addigra összeforr. (vagy mi)
Ha 3 napot várok, a kóla ihatatlan lesz, mert minden szénsav kimegy belőle... Ötlet? :D
Hogyan b@ssz el 420Ft-ot csupán csak 2 lépésben... :D
A kajával hogyan csináljam? A bal leghátsót (nem bölcsesség) szedték ki. :)
Ha jol tudom akkor kell,hogy keletekezzen benne egy vérrög szerüség azt hiszem vérdugó a neve, amit nem szabad kipiszkálni,mert segiti a gyógyulást,azért is kell kimélned azt az oldalt.
Kitartás!Tudom milyen az amikor ennél-innál valamit,de nem lehet.Nekem most gyökérkezelés alatt áll a fogam,és kb.fele annaka fognak hiányzik-egyfolytában földimogyorót,meg napraforgót lenne kedvem ropogtatni,amit most nem lehet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!