Alsó fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Igaz hogy az alsó fogszabályzó rosszabb mint a felső? Egyszerre szokták feltenni?2017. márc. 23. 22:15
1/1 anonim válasza:
Nekem 3-4 hónappal később tették fel, mint a felsőt. Addig az alsó fogsorommal bármit elharaptam, megettem, de onnantól kezdve már nem nagyon tudtam.
Az alsónál talán nehezebb volt megszokni, hogy van valami a számban, meg a számat is csak úgy kisebesíti, miközben a felső max ha kilóg a drót a végén.
Nekem így nagyon jó volt, hogy nem egyszerre tették fel, de vannak spártai orvosok :D
Egyébként egyáltalán nem durva, már 1. hónapban is többször elfelejtettem, hogy rajtam van. A felragasztás estéjén meg megettem egy villával összetört túrórudit, másnap meg lakodalomban ettem mindenfélét már (persze sokkal lassabban, de nem kell félni, a fogszabályzó messze nem olyan rossz, mint ahogyan páran beállítják)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!