Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 27 évesen fogszabályzó?

27 évesen fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Ez egy dolog, amit nagyon sokáig halogattam, a pénz miatt. Most tudtam csak olyan szintre vergődni, hogy megengedhetném magamnak, igy is szűkösen, de végre teljesülhetne az álmom :). Voltam a fogásznál ma, és elmondott kb mindent, amit tudnom kell. De van egy kis gond. Nem szeretnék olyan készüléket, ami meglátszik. Vagy olyat akarok, ami belülre megy, a nyelv felől a fogakra, vagy nem tudom. De ennyi évesen kifejezettem ellene vagyok annak, hogy elcsunyitson egy fogszabályzó. Sokkal drágább a kevésbé látható változat, és nem tudom, mit tegyek, adjak ki 300 eu-val többet, vagy hagyjam csámpásan a fogaimat? Nem vészes a helyzet, de rossz a harapásom is, valamint az alsó fogsorom torlódott, a bölcseségfogam kinövésekor. El sem tudom képzelni, hogy vassal a fogaimon randizzak 2 évig :/. Magára a procedúrára is vrnm kell vagy min fél évet, mivel van javitani, kezelni, húzni való fogam, előbb azt is el kell rendeznem. Ti mit tennétek, van értelme egyáltalán?
2017. márc. 20. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
2 évig fogszabival élsz, aztán még vagy 50 évig egyenes, rendezett fogakkal. Én bevállalnám. :) Ezerszer szebb lesz az arcod, ha a fogaid rendben lesznek.
2017. márc. 20. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak javított a fogszabályzó. Ha tényleg csámpásak a fogaid, akkor a fogszabályzó nem csúfit. Én pl. magabiztosabb lettem, szívesen mosolygok, ami szerintem szebbé tett.
2017. márc. 20. 18:55
 3/10 A kérdező kommentje:
De ismerkedésnél ez nem hátrány, ennyi idősen?
2017. márc. 20. 19:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Ugye ha becsúszna egy komoly kapcsolat, az milyen lenne már, hogy fémmel a számban kell csókolózni, mosolyogni, nevetni, sisteregve és köpködve beszélni? Habár fel lehet fogni viccesen, pozitivan is, akkor gondolom kevésbé kinos a dolog.
2017. márc. 20. 19:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet egy fogszabályzót dögösen viselni?
2017. márc. 20. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 22 éves koromtól volt 26 éves koromig, muszáj volt egészségügyi okokból. Ez idő közben ismertem meg a páromat, aki azóta feleségül is vett. Nagyon megszerettem a fogszabályzót, szomorú voltam mikor le kellett venni a végén. Nagy sikerem volt vele mindenhol, az emberek imádtak vele, de még a nők is megdícsértek, a férfiak pedig egyenesen odavoltak érte! Nekem látható volt, de fehér tappancsokkal. Amit belülre tesznek, az nem annyira hatékony, nekem ezt mondta eddig az összes fogorvos. Ha megszokod, ugyanúgy fogsz vele mindent csinálni, nem fogsz se köpködni, és csókolózni is ugyanolyan lesz! A szép fogsor meg a végén a bónusz! Megváltoztat mindent. Szerintem nagyon megéri. Van egy nagy csajozógép ismerősöm, ő bőven 30 éves kora után rakatta fel, és ugyanúgy csajozott vele, minden hétvégén új nő! :D Szóval semmit nem befolyásol, hidd el. Sőt imponál inkább, hogy adsz magadra.
2017. márc. 20. 20:24
 7/10 A kérdező kommentje:
4 év jaj nekem, remélem annyi nem kell.. Milyen egészségügyi okok voltak nálad? Nekem mély harapásom van, illetve az alsó, torlódott fogsoromban az egyik metszőfog szabálytalanul koptatta el a felső metszőfogaimat. Lesz javítani és korrigálni való a számban. Az jó, ha tudtad viselni. Szerintem nem lesz gond nálam sem, csak jobb lett volna hamarább ehhez hozzáfogni. Remélem azért mire férjhez mennék, lekerül a vas.
2017. márc. 20. 22:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Fehér taooancsot szerettem volna én is, de az drágább.
2017. márc. 20. 22:19
 9/10 anonim válasza:
én is most vágok bele , 22 vagyok, de valahogy én várom, hogy végre mosolyoghassak a fogszabályzóval. csak a fogaim rendben legyenek, a helyükön. én sosem mosolygok fogakkal, tényleg soha sem. rohadt rossz érzés. ha nagyon röhögök takarom, ha nem nagyon akkor csak mosolygok. szerintem majd mosolyogni kell tanulnom. szerintem légy rá büszke :)
2017. márc. 24. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia. Látom már viszonylag elég régi a kérdés. Szeretnék érdeklődni, hogy végül mi lett?

24 éves leszek és már rég kellett volna fogszabályzó, de nem tudtam megengedni magamnak. De most eljutottam odáig, hogy meg tudjam fizetni. Június 3-ra van programálásom hollandiába,mert itt élek és így csak azért nem megyek haza.Hát nagyon izgulok, mert egy óriási álmom válna valóra. Nagyon szeretek nevetni, de sokszor csak a mosoly marad, mert nem szertem a fogsorom. Na meg az önbizalmam ez tudná a legjobban növelni a maximumra, de tényleg.

2021. márc. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!