A fogszabályzó ingyenes?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor kb mennyibe kerül?
Meddig tart kb mire vissza állnak a fogaim kb 3-4mm táv van közte.
A demon a legjobb és kevésbé feltűnő fogszabályzó?
16F
2017. márc. 18. 22:55
1/4 anonim válasza:
Nem ingyenes. Az àra attol is fug hol rendeled melyik szakertonel.. Nekem is kelene hogy horgyak de sajnos nàlunk 750.euro az a tapados diszes ami nem kiveheto.
2/4 anonim válasza:
Mivel 18 alatt vagy, így TB támogatott. De még így sem olcsó, nekem pl. 80 ezer volt az alsó+felső együtt, plusz 8 ezer utána az éjszakai.
3/4 anonim válasza:
Dehogy ingyenes. Én fogászati asszisztens vagyok, nálunk a legolcsóbb 185.000 ft, ez tartalmazza az alsó, felső rögzített készüléket. Havonta kell kontrollra járni, ha csak aktiválás van, az 5000, ha ívcsere, az 7500. Az átlagos kezelési idő 1,5 év. Miután lekerül a rögzített készülék, kell éjszakai retenciós sín is, ami nálunk 30.000.
A Damon amit te mondasz, egy márkanév, és önligírozó bracketjei vannak. Van belőle porcelán, az nem túl feltűnő, ellenben közel 350.000 nálunk.
4/4 anonim válasza:
Vidéken nekem 18 év alatt kb. 60 ezerből jött ki alsó-felső, de nekem valami extra is kellett bele, kivehető meg darabonként (alsó-felső) 3-4 ezer körül volt. 18 év alatt ingyen volt a kontroll, utána 2500 (akkor már ugyanannak a dokinak a magánrendelésére jártam), de ezt már fogorvosa válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!