Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Be van gyulladva a fogam, így...

Be van gyulladva a fogam, így fájni fog, ha kihúzzák?

Figyelt kérdés
Most szedtem rá Dalacint, de nem múlt el tőle a gyulladás, ráadásul egy gennyzacskó is van az ínyemen a fogam felett :S és a gyökere is be van gyulladva, és a fogorvos a röntgen után azt mondta, hogy sajnos ki kell húzni, kérdeztem hogy nem fog-e fájni, de azt mondta, hogy kapok injekciót, úgyhogy nem, de gyulladáskor nem úgy van, hogy nem hat az érzéstelenítés?
2010. máj. 10. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nekem már húztak ki gyulladt, gennyes fogat, és ugyanúgy nem éreztem belőle semmit. Az érzéstelenítő a fognál húzódó érzőideget "kapcsolja ki", egyáltalán nem befolyásolja, hogy van-e gyulladás vagy nincs.
2010. máj. 10. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondold el, ha gyulladás miatt nem lehetne érzésteleníteni, akkor hogyan folynának pl. a vakbélműtétek?
2010. máj. 10. 16:17
 3/8 A kérdező kommentje:
húúú akkor jó, de még nem biztos, hogy elmerek holnap menni :( :D
2010. máj. 10. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod érezni! Ne szenvedj vele, bízd a fogorvosra, okvetlenül menj el! :)
2010. máj. 10. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
hát nem akarlak megilyeszteni, de nekem egyszer egy rossz fogat akartak kihúzni, agyon szurkáltak érzéstelenitő injekcióval és majdbe kakiltam annyira fájt :S abba is hagyták, aztán újra próbálkoztunk :S kiskoromban volt, azóta utállom a fogorvost :D
2010. máj. 10. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
ultracaint kérj, az hatásosabb mint a lidocain úgy tuti hogy nem fog fájni
2010. máj. 10. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

1. Szerintem nem fog fájni.

2. Ha esetleg fájna is ki kell bírnod, mert ez csak még rosszabb lesz. Inkább fájjon 5 percig, mint napokig amíg vársz a fájós fogadra időpontért, nem?:)

2010. máj. 10. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fog fájni. Utólag fog fájni, amikor kimegy az érzéstelenítő. Ha nincs otthon Cataflam, kérj a fogorvostól receptet.
2010. máj. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!