Be van gyulladva az egyik rágófogam. Kihuzzák? (többi lent)
Figyelt kérdés
az egyik rágófogam be van gyulladva és gennyes is. Tejfog (pedig 17 éves vagyok) és csináltak röntgent és nincs alatta csíra. A doki kivette belőle a tömést (mert be violt tömve) hogy a genny kifolyon (1 hete) de nem folyt ki, és azt mondta hogy akkor ki kell huzni. 17 éves vagyok, és eléggé látszik ha nagyon mosolygos (és elég sokat szoktam)
17 évesen is pénzért csinálnak műfogat, ha nem lehet megmenteni azt a fogamat?:(
2011. jún. 7. 21:46
1/2 anonim válasza:
Hát igen, a fogpótlás mindenképpen pénzes sajna...
2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenképpen mutasd meg egy másik szakembernek is. Az ilyen fogakat többnyire gyökérkezelni szokták. De egy vizit másik fogorvosnál nem kerül semmibe, és ha más is húzná, akkor sajnos húzni kell :(
A röntgen tud néha csalóka lenni. Anyukámnak azért nem vették észre a gócot, mert a gyökerek eltakarták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!