Mivel tudnám letakarítani a lepededéket a nyelvemről házilag? Vagy van valami amivel kevesebb lepedék lesz a nyelvemen.
Figyelt kérdés
Tudom hogy lehet venni nyelvtisztítót.Meg van olyan fogkefe aminek a másik oldalán nyelv tisztító van de az nem használt.Van valami dolog ami itthon is megtalálható amivel letiszíthatom a nyelvem?2017. márc. 4. 10:43
11/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, 1. válaszoló vagyok, én is nyelvtisztítót ajánlottam pár órája, le is lettem pontozva.
Ezek szerint mégis csak jó?
,
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. márc. 5. 19:26
13/13 okokososkokododo válasza:
A fogkefe szőrös oldalával semmiképpen nem jó, hiszen a lepedék méreganyagokat tartalmaz(hat). A fém nyelvtisztító a leghatékonyabb. Mindegyik tisztítót finoman kell használni, hogy ne sérüljön a nyelv és minél hátrébb kell kezdeni (a torok felé), ami eleinte irritálhat, de még lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!