Kicsi korom óta fehér "bolyhos" a nyelvem. Olyan mintha csupa lepedék lenne, de hiába takarítom, nem jön le. Milyen orvoshoz érdemes ezzel fordulni?
Figyelt kérdés
A nyelvem egész területe ilyen ( kivéve a hegye). Nem hiszem, h ez normalis.
A szajhigieniammal nem hinnem, hogy gond van, rendszeresen es alaposan mosom a fogaim, szajvizet hasznalok stb.
Emellett mostanaban par "nyelvbimbom" megduzzadt es faj. Mitol lehet ez?
2017. jan. 20. 01:14
2/5 anonim válasza:
A feher, lepedekes nyelv altalaban folyadekhianyt jelent.
Nyelvbimbo duzzanat lehet pl raharaptal ejjel, de lehet fertozes is (herpesz egy formaja, oralis szex?)
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg Candida. Sok édességet eszel?
A fogkrém, szájvíz ezen nem segít. Vegyél gyógynövényes fogkrémet, öblögesd a nyelvedet sós vízzel, olivaolajjal, szedj probiotikumot.
4/5 s3lte válasza:
Szia! Lett megoldás a problémádra? Nekem pár hete lett ilyen és nem tudom mitől. Nyelvkaparózok meg minden és ez nem jön le. Olyan mintha a nyelvemen meg lennének nyúlva a bimbók és fehér. A nyelvem tövénél sűrűbb és a nyelvem hegye felé ritkább majd a hegye meg normális. Olyan mintha fehér szőr lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!