Akik már átestek bölcsességfog-műtéten, ti hogyan oldottátok meg az evést?
Nem megy bele.
Összevarrják és gyógyszeres csíkot tesznek bele amit rendszeresen cserélgetnek. Addig csak a környékét kell mosni. Egyél amennyit akarsz, majd evés után moss fogat vagy öblíts egyet minimum.
Két hét alatt össze forr nagyjából, nem kell sokáig bírni.
És ha belemegy, akkor szerinted mi történik?... pont semmi... kellemetlen érzés, ha pl feplexből ráharapsz vele valamire... meg kellemetlen ha beleragad valami... de semmi bajod nem lesz tőle...
Vegyél egy lehetőleg alkohol mentes szájvizet, meg ne egyél olyat ami be tud ragadni... aztán ha mégis bele megy valami, akkor öbblögesd ki...
Varratszedés után már teljesen oké lesz.
Nekem csontból műtötték, kb. egy hétig tápszert éslevest ettem, mert kb. 2 centire tudtam kinyitni a számat. Varratszedés után mintha mi sem történt volna, tudtam enni, ásítani stb.
Kajaután mosd meg óvatosan a környékét aztán öblögess. Próbáld ki a cserszömörcés szájvizet, nagyon szépen összehúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!