Arcüreggyulladás vagy fogprobléma? Egy fájdalomcsillapító sem használ.
Körülbelül egy hete fáj az alsó és felső fogsorom a bal oldalon, de nem tudom, hogy mi lehet az oka. A felső fogosoromon van egy mélyen tömött fog, de azon kívül, hogy kicsit érzékeny, nem fájlalom küllönösebben. Az alsó fogsoromon nő a 8-as bölcsesség fogam, de arról is csak azt vettem észre, hogy a rágást nehezíti meg kisebb mértékben.
A fájdalom mégis változó, van, hogy a hátsófogakból indu előre, de van hogy először az alsó és felső szemfogai kezdenek el fájni, majd az egész bal oldala a fejemnek. Van, hogy a fájdalom akut (üvöltve vergődök az ágyon), de máskor "csak" kellemetlen fájdalom a baloldalon lévő összes fogamra kiterjedve.
A panaszaim elején Advilt szedtem és pár napig használt is, de később már a cataflam sem segített, akármennyit is vettem be belőle. A tegnapi napon növényi eredetű bio-nyugtatót 8gyengébb fajta vény nélkül kapható) szedtem és nyugtató teát ittam és nem fájt a fogam, de ma már ez sem használ.
Gondolkoztam különböző lehetőségeken: arcüreggyulladás, pszichomatikus/pszichológiai eredetű fájdalom, ínyprobléma, vagy a bölcsesség fogam vagy egyéb kezelt fog okozhatja a fájdalmat.
U.i.: már korábban a másik oldalon voltak hasonló fájdalmaim de azokat fájdalomcsillapítóval lehetett kezelni és 2-3 hét alatt el is múltak teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!