Szerintetek etikus dolog-e za orvosok/fogorvosok ajándékozása? Volt már rá példa, hogy adtatok valamilyen ajándékot?
Figyelt kérdés
A fogorvosnőmnek gondoltam valamit adni a kezelések befejeztével.Csak nem tudom mit meg milyen néven venné.Vélemények,ötletek?2017. febr. 17. 15:44
1/4 anonim válasza:
Mi magán fogorvoshoz járunk évtizedek óta. Kifizetjük a tarifát.
2/4 anonim válasza:
nezd, ha te szeretned, akkor vigyel neki valamit. de csak akkor, ha a kezelesek soran egyebkent kozvetlen, nehogy ugy jarj, hogy visszautasitja az ajandekot, vagy csak olyan furan elfogadja. penzt semmikepp nem adnek, ahogy tul szemelyes dolgot sem. esetleg valami aprosagot vinnek neki, azt is max 5000 ftig.
3/4 A kérdező kommentje:
Körzeti fogorvosról van szó,aki nagyon jó,sok mindenért nem kért pénzt ami már fizetős kategóriába tartozott volna,tudom,hogy ezt nem azért tette mert vár valamit cserébe.Egyébként nagyon közvetlen, énekelget,viccelődik kezelés közben.Olyan nagy valamit nem gondoltam vinni nem szeretnék kellemetlen helyzetet teremteni.
2017. febr. 17. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!