Műtét a szép, egyenes fogsorért?
Sziasztok!
21 éves férfi lennék, akinek gyermekkora óta csálén állnak az elülső fogai (nem valami szép látvány - alap beszédnél nem nagyon látszik, de nevetésnél siralmas a helyzet).
Fogszabályzóval nem szívesen próbálkoznék, viszont hallottam róla, hogy állítólag egy szájsebészeti műtéttel szinte azonnal helyrehozható a hiba.
Igaz hogy drága az állítások szerint (300-400 ezer forint), de nekem simán megérne ennyit.
Magyarországon hol csinálnak ilyet? Ha egyáltalán csinálnak...
hasznosabb válaszokat tudnánk adni, ha feltennél egy képet
de ha jól értem a kérdés, te egyenesen kérdőre vonod a fogszabályzó értelmét, és kiváltanád egy egyszerű műtéttel, ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor 300-400 ezret simán ráköltenének sokan, mivel felnőtteknek a fogszabályzó simán kerülhet ennyibe
szóval a képpel többre mennénk
Nem töltök képet. És sokak szerint igen, ez ilyen egyszerű. Hallottam már történeteket, hogy ennek meg annak XY összegért megcsinálták szájsebészeti beavatkozással (általában 1 hetes időtartamról beszélnek).
Olyanról is hallottam, hogy nagyon csálén álltak valakinek a front fogai, ezért kivetette őket (persze műtét ez is), majd arra a részre műfogakat kapott, így szép egyenes lett neki.
Szlovákiában tudok egy helyről, ahol csinálnak ilyet, de akkor inkább maradnák már Magyarországon, helyi orvosoknál. Erre irányult a kérdésem.
Egyébként tényleg van ilyen.. De ugye nem akarod emiatt kivetetni a saját fogaidat és műfogakat berakatni helyette?
Egybként 1 implant (nem ilyen komplikációval, mint amilyen neked kell, tehát sima 1 fog gyökérrel) kb. 200 ezer forint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!