Foghúzás fogszabályzásnál? Segítség?!
Figyelt kérdés
Pár nap múlva lesz, hogy egy hónapja fent van a rögzített fogszabályzóm. Úgy volt az elején, hogy egy fogamat sem kell kihúzni. Tegnap mentem vissza először, hogy húzzanak rajta. Amikor a doki megnézte, hogy áll a fogsorom, azt mondta, ezalatt az idő alatt annyit vàltozott, hogy látható lett a nyitott harapásom. Majd közölte velem, hogy négy fogamat ki kell húzni. Egyszerűen rettegek tőle. Nem azért, mert fáj vagy bármi ilyen, hanem mert fogalmam sincs, mi lesz utána. Nem lesz-e probléma, összezáródik-e a rés, deformálódik-e valami... akinek van hasonló tapasztalata, leírná? Előre is köszönöm...2017. jan. 12. 07:42
1/8 anonim válasza:
Üdv!
Nekem is kihúztak négy egészséges fogamat fogszabályzás miatt. Összezáródott a rés. Nem volt probléma. 11 éves voltam akkor. Szépen lassan eltűntek a rések.
Emlékszem, megpróbáltam elkérni az orvostól a fogaimat, de higiéniás okokra hivatkozva nem adta ide....
2/8 A kérdező kommentje:
Mennyiben változott meg a fogsorod, valamint az arcod, ha szabad kérdeznem? (Ha változott egyáltalán)
2017. jan. 12. 09:27
3/8 anonim válasza:
Azért ez nagyon durva, hogy kezelés közben szól. Nálam pont ez volt a lényeg, nem akartam húzást. Lehet, hogy nem fog látszani, de szerintem borzalmas az eredmény. Pici lesz a fogsor, nem lesz olyan szép széles mosoly. Gondold meg.
4/8 A kérdező kommentje:
Ezért szerettem volna megkérdezni... szörnyen félek a rossz eredménytől, de a doki azt mondta, hogy ki kell őket húzni...
2017. jan. 12. 14:25
6/8 A kérdező kommentje:
Magán
2017. jan. 12. 16:36
7/8 anonim válasza:
Én lehet, hogy elmennék másikhoz ahol van Damon eljárás. De tudom nagyon nehéz amikor már elkezdték ..
8/8 anonim válasza:
Szia:) lehet, hogy már későn írok, de nekem is négy fogamat húzták. Nyáron lesz egy éve, hogy feltették a fogszabályzót. Először én is féltem, de nem bántam meg. A fogaim sokkal jobban elférnek, a rések teljesen összezáródtak és nincs vele semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!