Bölcsességfog húzás mennyire fog fájni maszek szájsebészeten?
Figyelt kérdés
Az én fogorvosom nem szájsebész, beutalt a kórházba, de nincs az az isten, hogy oda menjek, inkább kerestem egy maszek szájsebészt. Az alsó bölcsességfogaim oldalra nőnek. Mennyire lesz rossz a húzás?2017. jan. 9. 13:50
1/7 anonim válasza:
Az ég világon semmi fájdalmat nem éreztem, de mivel elég masszívak a fogaim nehezen jött ki és rossz volt nézni ahogy rángatja, de ennyi
2/7 anonim válasza:
A húzás semennyire. Elérzéstelenítenek teljesen max annyi h tartani kell ellen.
3/7 A kérdező kommentje:
A hangja tényleg borzasztó lesz?
2017. jan. 9. 14:10
4/7 anonim válasza:
Erősen életkor függő, azaz, hogy mennyire van kint az ínyből és mennyire könnyen lehet megfogni. Nekem 40 éves korom körül húztak egyet ki, azt mondanám, hogy a legkevésbé fájdalmas volt, lényegében csak az érzéstelenítő injekciót éreztem és pár órával utána, amikor már az érzéstelenítő hatása is elmúlt, mintha meg sem történt volna az egész.
5/7 anonim válasza:
1 hónapja szedték ki az egyiket, tavasszal megyek a másikkal. Az érzéstelenítő injekció kellemetlen volt, aztán utána egyáltalán nem fájt. Engem a hang sem annyira zavart, de tény, hogy nem volt kellemes. A műtét után fájt egy darabig, de cataflammal nekem abszolút kezelhető volt a dolog és én másnap már simán dolgoztam.
6/7 anonim válasza:
Nekem 15 perc alatt kiszedte varrással mindennel együtt. Nem fájt, csak később amikor kiment a zsibasztó hatása.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem félek a fogorvostól, de most rettegek. :D
2017. jan. 10. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!