Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tizenévesek nektek mennyire...

Tizenévesek nektek mennyire veszik meg a szüleitek a szájápoláshoz szükséges dolgokat?

Figyelt kérdés

Az enyémeket nagyon nem érdekli és csak max. 5 évente, ha vennének új fogkefét stb. Sajnos az is baj, hogy kicsit erősen nyomom rá, hiába figyelek és max. 3 hónap és elkopik. Illetve volt fogszabályzóm, de ahhoz sem vettek meg semmit, például fogköztisztító kefe, spec. fogkefe stb. Most a kivehetőshöz mondta a fogorvos, hogy van külön tisztító tabletta is hozzá, de anyáék hallani sem akarnak róla. Lehet bajom attól, ha csak vízzel öblítem és megmosom fogkrémmel? Bocs, csak egy hete vették le és még évekig kell azt is használnom. Külön fogkefét se akarnak venni, annak a tisztításához. Szájvizet meg rendesen gyűlölik, de kiharcolom néha.

Nem értem, ha már ennyi pénzt ráköltöttünk a fogszabályzóra, miért ezen a pár ezren spórolunk. Mondhatjátok, hogy majd, ha a saját pénzem. De addig is mindent megakarok tenni a fogaimért, mert elég rossz genetikát öröltem.

2017. jan. 4. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
a szüleid felelőtlenek. lopj pénzt anyukád táskájából és vegyél fogkrémet. ha kérdezi honnan van mondd azt h a suliban szóltál h nincs pénzetek fogkrémre és a tanárok adtak neked.
2017. jan. 4. 23:32
 2/3 anonim válasza:
nálunk fogkrém van h hetekig ki van fogyva a fogkefém meg 1000 éves.
2017. jan. 5. 01:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Nemrég kidobtam egy elhasznált fogkefét a KUKÁBA a szemét közé, erre látom, hogy ma az a fogkefe vissza van rakva a helyére, erre nincsenek szavak... :(
2017. jan. 10. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!