Miért félnek az emberek ennyire a fogorvostól?
Miért félnek az emberek a magasba?
Miért félnek az emberek a kutyáktól?
Miért félnek az emberek a betonkeverőtől?
Miért félnek az emberek az autóktól?
Miért félnek az emberek a bányába?
Azért, mert emberek vagyunk.
Én is a fájdalomtól félek.
Az OK, h ha ad injekciót, nem fog már fájni, de nekem az injekció is nagyon fáj. :(
Múltkor íny alatti fogkövet szedettem le, 6 db picike adag injekciót adott be körbe, azt hittem, elsírom magam. :/
Az injekció akkor tud fájni ha szorong mellette az ember. Ha kikapcsolja az ember az agyát, és fókuszál a dolgokra akkor nagyságrendekkel elviselhetőbb.
Nekem egyetlen rossz élményem szintén iskola általi fogtömés volt, aminél a fúrást éreztem az is a hanyagul beadott injekció következménye volt(akkor szinte hasogatott a fájdalom ahogy a fúró hozzáért)
Ma már saját orvost kerestem, aki figyel is arra amit csinál, és nem felületes, Ő mondta hogy addig rossz élmények lesznek az emberben, míg nem ül be egy jó orvoshoz, mert azután átértékeli majd a fogorvoslást.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!