Honvédba küldenek szájsebészetre. Tapasztalat? 2 alsó bölcsességfogat kell eltávolítani.
nekem volt 2 ilyen műtétem, 1x a jobb alsó és felső bölcsességfogamat szedték ki, aztán rá egy évre a másik 2-t.
Hát mit ne mondjak, nem volt egy kellemes érzés.
Kb. másfél órán keresztül kalapálták vésték, meg mindent csináltak vele, mire ki tudták szedni...darabokba.
A pozitívuma a dolognak, h annyira jól elérzéstelenítik, h tényleg nem érzel semmit ( jó ez természetes:)) de kicsit olyan állapotba kerültem a sok fájdalom csillapitótól, mint akit 2x fejbe b**tak szívlapáttal.
Nahh visszatérve, műtét után összevarják, aztán mehet a pihi otthon.
Persze, nekem az állkapcsomból kellett kb kivésni, mivel esélye sem volt, h kinőjön.
Ha neked kint van valamennyire, akkor csak egy sima húzás lesz.
Nekem sincs kinn a fogam,egyik sem. Problémát sem okozott, góckutatás végett készítettek panorámaröntgent.
Mivel én vidéki vagyok, csak Pesten tanulok, ezért utaltak a Honvédba, de nem ismerem azt a kórházat. Gondolom, hogy nem kell érte fizetnem, hanem OEP-es.
Szia!
Én azt ajánlom, inkább menj magándokihoz! Én tudok egyet ajánlani; nekem mindkét bölcsességfogamat ő vette ki, nagyon profi. Lehet nem lesz olcsó, de legalább normálisan megcsinálja, és megmondom őszintén van az emberekhez türelme - nem is kicsi; én nagyon problémás beteg voltam. Mivel nekem sosem volt problémám még a fogaimmal, így teljesen ki voltam idegileg, és annyira féltem, hogy bent is cirkuszoltam szegénnyel...de szerencsére tök jól tűrte, megnyugtatott, és nagyon odafigyelt mindenre!
itt az oldaluk, őket bátran ajánlom mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!