Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan lehetne megpróbálni?...

Hogyan lehetne megpróbálni? (Többi lenn)

Figyelt kérdés

Nappali fogszabályzót fognak nekem feltenni, viszont leghamarabb maximum márciusban tennék fel..mit lehetne tenni annak érdekében, hogy hamarabb felkerüljön, vagyis ne kelljen annyit várni?

Az a baj, hogy nagyon sokan várnak, de már nem akarok ennyit várni, vártam eleget.

(Negatív hozzászólásokat nem várok, tudom hogy mindenki várja a sorát, de én azt hittem, jövő hónapban már felteszik. És az időpont, amikor feltennék már nagyon nem megfelelő számomra, ez személyes ügy )

2016. nov. 12. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy 20-as a doki zsebébe mindent megold...

Nem viccből mondom, ilyen a világ.

2016. nov. 13. 10:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát esküszöm lehet csak ez a megoldás, de idáig nem süllyedünk le..azért köszi:)
2016. nov. 13. 13:17
 3/3 anonim válasza:
szia én "csak" 3 hónapig várakoztam. idén májusban tették fel. Az az igazság hogy idő míg elkészül. plusz ha ott van pl. a gyártó lányának elkészítendő az kerül előre legalábbis én így gondolom/tudom. Ne aggódj nekm azon a három hónapon kívül volt szájtágítóm+ fél évig a doki csak húzta az időt a szájtágítóra ami fémből volt. Hamar elszáll az a fél év ha eddig kibírtad ezt is kibírod. Utána úgyis több évig ott virít a szádban. Más időpontot is egyesztethetsz a dokival. 1-2 héttel később is vagy egy kevéske zsével pár héttel hamarabb is me lesz
2016. nov. 21. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!