Mit kéne tennem és hogyan? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval 17/l vagyok és vidéken lakom Pesttől 50km-re.Itthon el kellett mennem fogorvoshoz foghúzásra fogszabályozó miatt.A fogorvos most kezdett itt nálunk egy fiatal lány volt és 1 órán keresztül húzta a fogam úgy hogy meg sem várta az érzéstelenítő hatását szóval majdnem végig éreztem rettenetes volt pedig szóltam hogy még nem is zsibbad.Még 2 fogamat ki kell húzni kaptam is időpontot hozzá de nem merek így visszamenni.Szóval van egy ismerősöm és mondta hogy menjek inkább gyermekfogászatra mert ott azért mégis csak gyerekekkel foglalkoznak.Ajánlotta hogy menjek a Heim Pál kórházba de nem tudom oda hogy kell e beutaló vagy időpont vagy valami...meg egyátalán foglalkoznak e velem mert hogy már 17 vagyok..Szetintetek? Nem merek visszamenni ahoz az orvoshoz a környéken meg nincs nagyon jó orvos..így is nehezen vettem rá magam már a gondolattol is rettegek hogy oda vissza kéne mennem:(mit tegyek?2016. nov. 4. 19:50
1/4 anonim válasza:
A Heim Pálról semmit sem tudok, így bocsánat hogy nem a konkrét kérdésre válaszolok. Velem is ez volt, féltem a mi dokinktól (volt rá okom) ezért én a Semmelweisba mentem Pestre. Esetleg azt is megnézheted, nagyon ügyesek a hallgatók.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok: ha az is megfelel, akkor azzal kapcsolatban már tudok információkkal szolgálni :)
3/4 A kérdező kommentje:
Igen mondták nekem a Semmelweist is de ott állítólag a fogszabályzás rész jó és elvileg az árak is jók.De érdekel leírhatod:) és köszönöm:)
2016. nov. 7. 19:44
4/4 anonim válasza:
Szóval én először elmentem simán a klinikára. Ott kaptam beutalót a fogorvoshoz talán. A hallgató megnézett, és írta is a beutalót a szájsebészetre. Ott pedig kihúzták a fogam. Egyszóval a Semmelen ahova kell beutaló, oda már helyben kapsz és én alapból időpont nélkül mentem. Szóval csak mentem és kaptam amit kellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!