Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit kéne tennem? Így fájni...

Mit kéne tennem? Így fájni fog a kezelés?

Figyelt kérdés
Már ez a 3. napja , hogy fáj a fogam , szerintem gyökérkezelés kell , és csak holnapután lesz fogorvos :S
2010. jún. 29. 18:10
 1/4 anonim válasza:

nem,nem fog fájni.érzéstelenítő injekció!!!fúrás,gyökérkezelés,gyógytömés,stb.

ha jól emlékszem ez igy működik.csak én 3 hetet szenvedtem és már az egész fejem,nyakam,fájt a fogamról.

2010. jún. 30. 10:03
 2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj. Én most hétfőn voltam, húzott 1 fogat,amire azt mondta, h lehet, hogy szájsebészhez kell mennem, de a végére kiszedte és alig éreztem. Amúgy meg hihetetlenül féltem tőle, de nem volt gáz!
2010. jún. 30. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi ! Ha minden igaz , holnap megyek a fogászatra , de nagyon be vagyok parázva , Advil ultra forte-t szedek , az hat a fájdalomra (anyuék hozták tegnap) hát sajnos be kellett tartanom a 24 órában max 3 kapszula , mert annyira fájt , de ma vettem be egyet 10-kor , és még mindig nem fáj , és elméletileg gyulladáscsökkentő is ... Én félek még egy csöppet , tesómat megkérdeztem , neki is volt már gyökérkezelése , azt mondta , hogy nem fáj , de elsősorban nem ettől parázok , hanem attól , hogy elöl van a fogam , és azt olvastam , hogy ez pár éven belül kiesik (mármint a fog) , mivel ez halott fog , és hogy bebarnul ... remélem ellentmondotok ezen állításoknak :)
2010. jún. 30. 15:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Túlestem a fogászaton , és csak be van gyulladva :D Amikor mentem , nagyon be voltam parázva :D
2010. júl. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!