Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért kell kihúzni, nem fog...

Miért kell kihúzni, nem fog helyébe más nőni?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 20 éves vagyok és van még egy tejfogam. Nem mozog, nincs semmi baja, de a doki szerint ki kell húzni. Ha kihúzzák, nő a helyébe más?
2010. ápr. 25. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell kihúzni. Anyukámnak még mindig van egy tejfoga. (40évesen eléggé vicces :D) Pár éve vette észre neki a doki, de nem húzta ki.
2010. ápr. 25. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 28 évesen a fogszabályozás miatt kellett kihúzni.

A nagymamámnak halálakor 81 évesen még volt tejfoga, soha semmi baj nem volt vele. Sokat nevettünk, hogy örököltem tőle. :)

Szerintem csak indokolt esetben kell kihúzni, de ezt a doki biztos jobban tudja.

Nem, nem fog másik nőni helyette.

2010. ápr. 25. 17:59
 3/4 A kérdező kommentje:
én is fogszabit akarok tetetni...így elkésve 20 évesen. De reménykedek, hogy kb 23 éves koromra szép lesz a mosolyom.
2010. ápr. 25. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem késtél le semmiről. Nekem 24 évesen tették fel. A dokimnak volt 50 év fölötti fogszabályzósa is, hogy ne kelljen neki csak egy híd. :D
2010. ápr. 25. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!