22 éves koromra sok fogam tönkre ment sajnos... És nem mentem időbe az orvoshoz,mert annyira féltem,még a gondolattól is rosszul voltam,hogy dokihoz kell menni.És túl későn cselekedtem.Amikor már elől is romlani kezdett a fogam.Olyan tömést csinált elől,hogy keményet nem haraphatok,mert letörhet akkor teljesen a tömés,ami nagyon rossz így fiatalon és kellemetlen,hogy pl társaságba nemtudok harapni. Megbántam már 100x hogy nem mentem időbe,így most kénytelen vagyok így élni.Emiatt nem merek nevetni se és a doki fent oldalt kihúzta egy fogamat,de most nemtudok megint pénzt költeni rá,hogy megcsináltassam,már sokat elköltöttem rá.Emiatt nincs kapcsolatom se mert zavar.Valakivel a neten már alakul valami,nemsokára találkozni is fogunk,de a fogam miatt nem merek,hogy mit szólna ha valamit észrevenne,ha nem nevetnék,mert sokan lehet azt hiszik ha az ember nem nevet akkor zárkózott.Rendesnek tűnik,de kinek tetszik ha valakinek nincsenek rendbe a fogai,ha beszéd közbe nem is látszik,de akkor is. Nem tudom így élvezni az életet azt érzem,találkoznák vele,de...
Keress másik fogorvost, aki csinál neked rendes tömést!
Ezt a TB-nek állnia kéne.
Aztán később, ha lesz pénzed, akkor magán fogászaton az összeset megcsináltathatod. Egyébként nem értem miért szorongsz emiatt. A nőket ez nem igazán érdekli :)
2016. okt. 12. 01:22
2/6 Quatermain válasza:
Hasonló a nemünk és a koruk, én ugyanígy voltam 1 ével ezelőtt, amikor már kb. 1 éve úgy éltem hog
2016. okt. 12. 01:57
3/6 Quatermain válasza:
Hasonló a nemünk és a korunk, én ugyanígy voltam 1 évvel ezelőtt, amikor már kb. 1 éve úgy éltem hogy le volt törve egy fog elől. Nem mosolyogtam, eltanultam a hasbeszélő technikát, hogy kommunikáció közben ne vegyék észre a hiányos fogazatomat és nem mertem ismerkedni sem. Nagyon kellemetlen volt amikor együtt vagy a barátaiddal és köztük is meg mindenhol egy merev fazon vagy. Persze tönkrement még ezenkívül hátul is egynéhány fogam hasonló okok miatt. Negatív tapasztalokból a TB-t illetően, inkább gyűjtöttem a pénzt gőzerővel és összeszedtem minden bátorságomat elmentem egy magánrendelésbe, amit elég sokan dícsértek ismeretségi körömben. 3 koronát kellett elől felrakni, ami 100 ezer forintba került, de 1 hónap után olyan volt mitha úgy születtem volna és igen, megérte mert tudok normálisan beszélni és mosolyogni. A tömésekről nem is beszélve, sajnos 11 ezer egy tömés, de ezek nem olyanok hogy nem rághatsz vele meg ilyenek mert szét megy, 2 óra után már ehetek vele.
2016. okt. 12. 02:10
4/6 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám . Nem pénz miatt nem megyek fogorvoshoz hanem mert 23 éves létemre rettegek . Egyszerűen ha már bemegyek a váróterembe izzadok , lesápadok és hiába probáltam meg többször egyszerűen nem megy . És nem találok erre megoldást .
2016. okt. 12. 05:08
5/6 anonim válasza:
Akkor rettegjetek tovább. Minél később mentek el, annál rosszabbak lesznek a kezelések. Amíg kicsi a lyuk nem fog fájni a tömés, de ha már nagyobb akkor 2 injekció mellett is kellemetlen. Én is rettegtem a fogorvostól mindig, de amikor elkezdtek érdekelni a pasik megcsináltattam a fogaimat. Többet be kellet tömni, meg egyet kihúzni, mert nem a sorban volt.
2016. okt. 14. 15:08
6/6 anonim válasza:
22 eves vagyok. Sorstarsak vagyunk. En most ravettem magam, betomtek 6 fogamat,elol nekem le van csiszolva es korona van rajta amivel mist gond van. Nagyon orulok h elmentem es ami mentheto azt megmenti tomesekkel. Iszonyuan banom h nem mentem idobe...mekkora hulye vagyok. Na de ehhez az is hozza tartozik h most talaltam jo fogorvost. Azelott annyira feltem h izzadtam,annyira reszkettem h nem tudtak megvizsgalni. Most ha a felelem 100%os akkor nalam kb 15% :)
Menj mig mentheto...jaa en sem haraphatok semmit mert annyira mozog a korona.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!