Lehet így normálisan élni még ha ezt csinálta a fogorvos?
Meg kéne kérdezni egy másik fogorvost.
Nekem nem volt balesetem, de egyszer, amikor csinálták elöl a fogamat, közölték, sosem haraphatok almába. Közöltem velük, hogy el vannak tévedve, azóta is harapok egy normál almánál jelentősen keményebb dolgokba is. Évtizedek óta. A fogam köszöni, elvan.
Sok embernek teszik rendbe a fogait baleset után és nem szokott ilyesmi lenni. Nem tudhatom, hogy nálad van-e valami speckó gyengülés, nem értek hozzá, de sok butaságot mondtak már orvosok, én bizonyosan megkérdeznék egy másikat (már ha azt gondolnám, hogy van bármi esélye, hogy igazat mond. párszor felülbíráltam már az orvosaimat és nem is bántam meg, s amikor ez eldönthető volt, nekem volt igazam. ez azért elég szomorú).
Hát sajnos van, amit nem lehet visszacsinálni.
Mivel fiatal vagy, szinte garantálhatom, hogy tönkre fognak menni jócskán idő előtt és muszáj leszel benevezni valami pótlásra. A jó hír, hogy azt valószínűleg meg tudják csinálni elég stabilra. :)
Letort egy balesetben a fogam, 15 eves korom ota (15 eve) ki van potolva az elso ket fogam. Eleinte evente letort, de miota nem harapok vele, nincs baja. Meg kell szokni, hogy nem eszel szendvicset es almat, csak felvagva. Egesz jol elvagyok harapas nelkul, hidd el.:)
Annyi van, hogy nemreg a tomes (a kiegeszitesnel az is van) valahogy cserere szorult benne es azt kellett cserelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!