Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi idő után rághatok a...

Mennyi idő után rághatok a újra a kihúzott fog oldalán? Átlagosan mennyi idő múlva sikerült újra normálisan ennetek azon az oldalon is?

Figyelt kérdés

Ma van 2 hete hogy kihúzták a jobb alsó bölcsesség fogamat, már nem fáj, de azért néha még sajog a helye.. Kérdésem, mikor lehet újra azon az oldalon rágni? Mert félek, ha elkezdek ott enni, akkor egyrészt fájni fog, másrészt nem örülnék ha felszakadna a seb, vagy valami..

Viszont a másik oldalon is ki kellene húzni a bölcsi fogamat, és nem tudom mennyi időnek kell eltelnie, hogy biztonsággal rághassak rajta újra :/ addig nem merem kihúzatni, mert ha egyik oldalon sem tudok enni, akkor az gáz :/ Nem is értem az hogy oldja meg akinek egyszerre 4 bölcsi fogát is eltávolítják! :o

2016. okt. 11. 18:34
 1/3 anonim válasza:

nekem miután kihúzták rá 2-3 napra már lassan kezdtem eszegetni rajta, viszont nagyon fokozatosan és kezdetben puha dolgokat. Az elején néha lehet fog sajogni, de ne félj, ha nem eszel rajta több idejig az nem a legjobb.

Ott nincs közvetlenül olyan seb ami fel tud szakadni, gondolom kaptál vattát amit ott kellett tartanod egy órán keresztül. Az azért volt hogy kialaakuljanak a vérerek, ami által a hely védett attól hogy ha eszel elkezdjen vérezni vagy hasonló.

Egyébként tedd oda nyugodtan a nyelved, ott van egy lyukacska, de ne ijedj meg tőle nem nagy dolog.

És nagyon fontos (gondolom már hallottad) : NE SZÍVD!

2016. okt. 11. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Puhább ételeket 5-6 óra után, bármit meg másnap ehetsz vele, vagy rajta.
2016. okt. 11. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mennek a zöld kezek! :)
2016. okt. 12. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!